Saturday, May 05, 2007

Huoh...!

Välillä on vähän rankkaa...sellaista luomisen tuskaa...Niin ja asuuhan meillä myös se vajaa kolmevuotias uhmaikäinen lapsikin. Totta tosiaan! Mutta mitä luomisen tuskaan tulee niin olen kovasti aloittanut ja purkanut, aloittanut ja purkanut, aloittanut ja purkanut SNY:ltä viimeksi saamasta langasta ensin sukkia ja nyt lopuksi hihattimia. Eli sen verran nyt paljastan, että hihattimet ovat tulossa. Eivät kovin ajankohtaisia nyt keväällä, mutta odottavat kyllä syksyyn varmaan ihan mukisematta. Ja ties vaikka jos säät vaativat, niin niitä voi/täytyy pitää esimerkiksi nytkin farkkutakin kanssa jos alla on vain lyhythihainen paita. Sukkia aloin tehdä kärjestä, jotta olisin voinut jatkaa niin pitkälti kuin kerää riittää, mutta jotenkin vain päädyin lopulta hihattimiin. Alpakka tuntuu niin ylellisen pehmeältä etten oikein raaskinutkaan tehdä niistä sukkia:-)

Takaraivossa on muhinut ajatus tehdä pojalle syksyksi uusi villahaalari. Entinen on vielä ihan OK, oikeastaan juuri sopivan kokoinen NYT, mutta ajatellen tulevaa noin vuotta-puoltatoista, voisin neuloa kokoa 100. Tähän nykyiseenkin tein pikkasen pidemmät lahkeet, hihat ja kroppaosion kuin mitä ohjeessa oli. Hyvin on haalari palvellut. Ainut ongelma on seuraavanlainen: En tiedä tehdäkö haalari mistä väristä...Tässä vaihtoehtoja, joita olen pähkäillyt:
Mielipiteitä värivaihtoehdosta?
Mikä olisi paras?
Nyt olisi hyvä ostaa langat varastoon vaikka Prismasta kun S-Ryhmän Hämeenmaalla on tuplabonuskuukausi:-) Siinäkin ns. "voittaisi"...

1 comment:

Anonymous said...

Pistit aika pahan, sillä nuo kaikki kolme värivaihtoehtoa on todella herkullisia... Äänestän kuitenkin tuota vihertävänkirjavaa.