Friday, December 28, 2007

Joulun täyteistä aikaa kaikille

Pitkästä aikaa taas blogissa, vaikka pari työtä on ollut valmiina jo jonkin aikaa. Joulu meni, vaikka vielähän tässä on loppiaiseen aikaa. Näin maallistuneena suomalaisena sen voi kai kuitenkin sanoa jo kutakuinkin menneen...

Esittelenpä tässä yhden pukinkonttiin päätyneen villanutun. Lanka on Novita Woolia, koko 74 cm, saaja suvun kuopus (sama jolle tein kastepuvun), ja ohjeen kanssa vähän fibailin. Tein huomaamattani muutoksia palmikkokuviossa, vaan eipä se mitään haittaa...hyvä tuli! Ohje on Novitan kevään 2007 numerosta.

Sitten lapasiin, jotka ovat jatkoa pipolle, jonka esittelin viimeksi. Ne on tehty raa'asti kämmekkäistä jotka neuloin kuluneen vuoden alkupuolella...

Kämmekkäät siis päätyivät purkuun! Niitä en valmistumisen jälkeen lainkaan käyttänyt, ja lanka ei päässyt hattuhyllyllä oikein oikeuksiinsa. Nyt sitäkin enemmän! Lapaset on neulottu Ullaneuleen Rinsessa-setin kämmekkäiden ohjetta mukaellen.

2 comments:

Anonymous said...

Täältä töistä vastailen, siksi anonyymina.
Olen tehnyt lapaset luonnonvalkea-turkoosinkirjavasta viimevuonna. Tuli tosi kauniit. Löytyvät blogista jostain 2007 valmistuneista.

Kai niitä kuvia voi ottaa, kun ei kerran WSOY ymmärrä ottaa uusinta painosta.

terkuin seijap

Else said...

Thanks for the answer about the pirate mittens. I`ll definitely check them up. I also love the pink mittens and pink hat. They are gorgeous. Socks too. :) HAve a nice day.