Thursday, January 24, 2008

Oh boy, suvunlisäystä odotellessa tällaista...

En suunnitellut lähteväni tekemään mitään tällaista, mutta tällainen nyt tuli tehtyä...

Olen saanut jo edellisessä viestissä myttyrällä olevan tekeleen valmiiksi, mutta odotan viikonloppua, jolloin voin poseerata se päällä ja mies saa ottaa kuvia ihan päivänvalossa. Nyt kun on ihan hämärää kun hän ja minä olemme samoissa tiloissa samaan aikaan, eikä valaistus oikein riitä. Tai sitten kamerassa vain on huonot tehot. Tilasin tuohon myttyrään puunapit netistä (kiitos novitaklubilaisille hyvistä linkkivinkeistä), mutta niiden sävy ei osunut langan sävyyn. Ei jäänyt kuitenkaan harmittamaan yhtään, sillä napeille tulee takuuvarmasti vielä käyttöä! Lopulta ostin ihan "lähiönappikaupastamme" aivan sävysävyyn sopivat. Mutta enemmän siitä työstä tosiaan sitten kun on kuvaa tarjota.


Tämä vauvan nuttu tuli ihan intuitiolla, lehtiä pläräämällä ja ennakolta suunnittelematta. Tietääköhän tuo nyt sitten poikaa? Lähisuvussa kun on kaksi leidiä ihan näinä päivinä saamassa perheenlisäystä, jos vaikka saisin annettua tähän TODELLISEEN vihdoinkin saapuneeseen talveen vauvalle lämmikettä. Koko kun on niinkin pieni kuin 56 cm. On varmaan heti sopiva. Ei ehdi lumetkaan sulaa...tai sitten ehtii...


Nuttuun on käytetty ekologistaloudellisesti ajatellen jämälankoja, myös tilojen rajallisuutta on tullut ajateltua. Teen nimittäin tilaa laatikoihin. Nykyinen lipastoni lankalaatikko kun on levittäytynyt kahteen koppaan ja kahteen pahvilaatikkoon. Pitäisi päästä eroon ainakin niistä pahvilaatikoista!
Nutussa on käytetty sekä Novita Woolia että Vuorelman Vetoa. Siniset raidat on neulottu Woolilla, jota on jäänyt vuosi sitten neulomastani kaarrokeneuleesta. Ruskea sekä luonnonvalkea lanka on Vuorelman Vetoa,joista valkoinen on jäämiä tuosta aivan viimeisimmästä työstä, josta edellisessä viestissä olen jo vähän paljastanutkin, ja ruskeaa on jäänyt noin parin vuoden takaisesta taikajakusta.

1 comment:

Anonymous said...

Onpa ihana vauvan nuttu!