Sunday, April 20, 2008

Skräbäilyinnostusta ilmassa

Liityin tuossa muutama viikko sitten Juju-kirjakerhoon ja liittymislahjaksi sain valita kaksi haluamaani kirjaa. Toinen niistä on tämä kuvassakin näkyvä Tee oma leikekirja ja toinen kirjoista käsittelee virkkaamista. Jälkimmäinen on ihan hyödytön kun ei siinä oikein ole mitään "jännää"...Mutta tämä ensin mainittu on herättänyt minussa vietin aloittaa vihdoinkin valokuva-albumien teon muuhunkin kuin bittimuotoon tietokoneelle.

Olen surffannut netissä ja etsinyt pohjatietoa ja ideoita skräppäämisen aloittamiseen (mikä kamala kamala sana), ja olen löytänyt jo monta nettikauppaa ja blogia. Olen aina tehnyt mielelläni valokuva-albumeita ja kuvakollaaseja, mutta viime vuodet ovat vierineet ihan digimuodossa ja todella harva kuva on päätynyt edes paperimuotoon. Olisi niin mukava saada omalle jälkikasvustolle muistojen albumi aikaiseksi, hyvine kuvineen ja juttuineen. Tällä hetkellä juttuja tulee kirjoiteltua suttupaperille ja laiteteltua magneetilla jääkaapin oveen.

Voisin vaikka aloittaa projektin, tai jatkaa paremminkin sanottuna,
puolentoista vuoden takaisesta Sveitsin reissusta. Kuvat ovat olleet paperiversiona jo sen puolitoista vuotta, albumikin tuli hankittua heti matkan jälkeen, kaiken maailman rekvisiittaa tuli matkalta kotiin kannettua, joten voisi kyllä olettaa että näistä antimista saisi aikaan jo ihan loisteliaan albumin!

No comments: