Tuesday, July 08, 2008

Yksi neule muiden joukkoon...

Näitä piisaa...jos ottaisi tavoitteeksi ettei vaikka puoleen vuoteen tekisi, tai edes suunnittelisi tekevänsä neuletakkia/-paitaa itselleen. Samaan hengen vetoon täytyy kyllä myöntää, että olen paraikaa Dropsin sivuilla etsimässä kivaa Alpacasta neulottavaa juttua. Se juttu tosin voi olla muutakin kuin vaate verhoamaan omaa yläkehoani.

Kävin tänään ruokatunnilla ihan pikaiseen Wetterhoffilla ja näin siellä myytävän Alpacaa, siitä yhtäkkinen innostus Alpacaan kehkeytyi. Meillä täällä kotokaupungissa kun sitä ei myydä käsikaupassa, tai en ainakaan tiedä myytävän. Ensin kuitenkin täytyy saada edellinen Alpaca-työ valmiiksi, eihän tästä muuten mitään tule!

Mutta kuvan neuletakkiin. Alunperin langasta piti tulla ihan jotain muuta! Tämä jokin muu valmistuikin jo kainaloihin saakka, mutta sitten tyssäsi. Purin työn ja päädyin tuohon kuvan malliin. Ja olen ihan tyytyväinen. Tänään sitä hiplailtiin kovasti töissä muidenkin kuin itseni toimesta.

3 comments:

AnneM said...

öö siis asuitkos sä lahdessa? Lankakauppa Heinissä alpacaa on ainaakin ollut, ja kai sitä on vieläkin....

Anonymous said...

Kiitti vinkistä, tai siis muistelenkin sitä olleen ainakin jossain vaiheessa...joskus kyselin sitä ja sitä ei tainnut olla valikoimissa, sittemmin sitä taisi tulla...näin kun rupean oikein muistelemaan (minä ja hatara muistini, terkkuja tutuille).

En vaan juurikaan kerkeä Heiniin kun juna on vaille viisi perillä ja kauppa menee viideltä kiinni. Tosin jos sopisin "treffit" niin pitäisivät kyllä auki vähän pidempäänkin, hyvää palvelua siis!

-Tanja-

Anonymous said...

Heip!
En asu ihan naapurissa mutta noin 5 kilometrin päässä paikasta. Saman joen varrella mutta Karhulassa päin.