Sunday, September 03, 2006

Heu zäme!

Takaisin kotona ja paria matka- ja elämänkokemusta rikkaampana. Ei voi muuta sanoa kuin, että hieno reissu oli ja oli ihan liikaa niitä vaatteita sitten loppujen lopuksi mukana...Ainahan siinä niin käy.

Olimme eilen Zürichistä päivävisiitillä Luzernissa Keski-Sveitsissä keskellä vuoria ja kuinka ollakaan, sattumalta osuimme siellä vanhan kaupungin vanhoilla kaposilla kujilla pienelle aukiolle, jossa oli käsityömarkkinat meneillään. Mikä onnenpotku! Ja tulihan sitä lankaakin sitten ostettua. Oikeeta sveitsiläisen lampaan villaa...olettaisin näin ainakin...Ja eihän se ole reissu eikä mikään jos ei käpyjä kerää matkamuistoksi. Olivat niin soman pyöreitä ja herttaisia siellä rinteillä kivirappusten juurella.






Kuten kuvasta näkyy, sain lankojen mukana brosyyrin mukaan ja siitä bongasin langan mitä ilmeisimmän valmistajan Spycher-Handwerkin kaikki oleelliset tiedot. Sivuja en ole vielä ehtinyt kovin paljon katsoa, mutta sieltä saattaa löytää kaikkea mielenkiintoista.



Sattumalta eksyimme Luzernissa keskiaikafestivaaleille kaupungin vanhoille muureille. Siellä sepät takoivat rautaa ja käsityöläiset opettivat huovutusta.


3 comments:

Tanja said...

Tuo ns. inserttiteksti vähän näköjään tökkii. Se välillä näkyy kokonaan kuten pitääkin, mutta välillä siitä jää osa uupumaan.

Kertokaa jos ette näe tekstiä, itselläni auttaa kun skrollaan sivua alaspäin ja takasin ylös...

On tää kans!

Anonymous said...

Tervetuloa kotiin. Kiitti tuosta Kotivinkki vinkistä.

MysteryKnitter said...

Looks great!