Friday, February 09, 2007

Life ain't always beautiful

...mutta hei; sain eilen omalta SNY:ltäni ensimmäisen paketin! Oli kiva tulla pitkän ja raskaan päivän jälkeen kotiin siinä kahdeksan jälkeen ja avata tohinalla ja lapsen innolla ikioma SNY-lahja. Sisältä löytyi tummanruskeaa ohutta Pirkanmaan Kotityön Pirkkalankaa, kaksi kaakaoannospussukkaa ja salamyhkäinen vaniljainen suitsukesetti. Täytyy vielä vähän perehtyä sen käyttöominaisuuksiin:-)

Kiitos ässännyy!


Mitä omiin neulomisiin tulee, niin olen tällä hetkellä työstämässä syksyn Novitasta kuvankaltaista Woolista neulottua pitsijakkua. Omani teen soveltaen 7 Veikasta, sellaisesta tumman harmaasta. Ostin syksyllä vahingossa väärää harmaata kun tein tätä. Nyt kun aloittelin jakkua, niin oli vähän sellainen tuntuma, että tämä saattaa joutua vielä hautajaisvaatteeksi...ja niinhän siinä sitten tulee käymään...



Ette muuten arvaa mitä meidän jääkaapista löytyy? Olenko jo kertonut...sieltä löytyy bambupuikkoja. Ehkä tiedättekin, että ne viihtyvät kosteassa jotteivät menisi poikki. Sain kuulla tämän säilytysvinkin lankapuodin myyjältä puikkoja ostaessani. Harmi vain, että yksi näistä 2,5 -paksuisista sukkapuikoista on totaalisesti kadonnut ja siten minulla onkin vain neljä puikkoa. Muutoin neulonkin tavispuikoilla, niitä EN säilytä jääkaapissa!

1 comment:

Anonymous said...

Mukavaa että paketti piristi!