Wednesday, January 10, 2007

Hej & Hallo!

Pitkästä aikaa, ihan hävettää...Mutta onhan tähän syynsäkin, hiljaiselooni siis. Ei ole tullut tehtyä mitään käsitöitä valmiiksi. Ei ole mitään näytettävää.

Nyt vetelee tosin viimeisiä kerroksia kaarrokeneuleeni ja niin sanottu jälkimyöhäinen joululahjapaita, ja niistä laitan kuvia heti kun ovat valmiit. Joululahjapaidasta puuttuu enää kokoonkursimisvaihe, ja lauantaihin mennessä olen saanut sen valmiiksi. Lupaan!

Eilen tuli uusi Novita ja onhan siellä kaikkea kivaa. Laatikosta löytyy paljon vanhaa Tennesseetä ja kaapista yksi paita, jonka aion purkaa ja pistää langan kiertoon. Tennesseetä siis sekin. Marjapuuronpunaiset sävyt uusissa langoissa ovat kyllä ihan ihquja, joten täytynee ostaa kyllä jotain uuttakin:-)

Menin ja tilasin....Modan....kolme lehteä 19,90. Että olihan se pakko! Ostin nimittäin uusimman numeron tuossa yksi päivä (ja sielläkin oli yksi ihan toteutettavan oloinen sininen neuletakki uudesta Novita Marine -langasta) ja siellä lehden välissä oli tilauslippunen. Että pian alkaa tippua luukusta tasaisin väliajoin kolme neulelehteä; Novita, Moda ja Vogue Knitting.

Tuo otsikkoni Hej & Hallo! viittaa erääseen riemastuttavaan uutiseen, jonka tänään sain kuulla koulussa. Minut on valittu neljän onnellisen joukkoon, jotka pääsevät edustamaan opiskelijoina koulutusalaamme ja Suomea maaliskuussa Kööpenhaminaan ja myöhemmin keväällä Frankfurtiin! Olemme siis ainoita opiskelijoita Suomesta ja kokonaisuudessaankaan tapahtumissa ei ole edustettuina kuin kolmisenkymmentä opiskelijaa eri Euroopan maista! (Saa onnitella)

DENMARK AND GERMANY, ich komme!

8 comments:

Tiina said...

Onnittelut! Kaksi kivaa ulkomaanreissua tiedossa ja vielä muutaman kuukauden sisällä, mahtavaa!

Anonymous said...

Hienoa!! Onneksi olkoon.

Helks said...

Hyva Hyva! Hauskaa matkaa!

Annette Showell-Moosbrugger said...

Willkommen in Deutschland! Warum nicht ein kleiner Abstecher nach Berlin? :(

Anonymous said...

Hmm...wäre toll, Annette, aber anscheinend keine Zeit. Ich hab nähmlich ein Stipendium bekommen und werde mit ein Paar Schulkolleginnen und Lehrerinnen hinfahren:-)

Anonymous said...

Sehr Toll! Viele Grüse und...gratulerar!
Wann fliegen sie? Wie viele Tage bist du nach diese Staten?

Anonymous said...

Maria, zwei Tage in Kopenhagen und einen Tag in Frankfurt. Im März und im April...:)

Annette Showell-Moosbrugger said...

ach schade! da feiere ich meinen geburtstag in berlin. und du kannst nicht kommen, obwohl du soooooo nah bist.
trotzdem viel spaß! :)