Saturday, January 20, 2007

Matkoilla

Tuli oltua tänään matkoilla Helsingin Matkamessuilla. Lähdin matkaan Pendolinolla ja kuvittelin olevani perillä noin 40 minuutissa...vaan kuinkas kävikään! Uutuuttaan kiiltävä oikorata oli taas vaihteeksi "rikki", tai mitä lie tällä kertaa ja niinpä matka kesti huippunopealla turbohyperpendolinolla yli tunnin.

Messuilta tarttui mukaan lupauksistani huolimatta taas kerran kassitolkulla brosyyreita, mutta ostinpa kyllä kaksi ihan fiksua kirjaakin. Opinnäytetyötä ajatellen, nääs. Että ei ollut ihan turha reissu se! Tai oikeastaan sain toisen kirjan synttärilahjaksi systeriltä. Hän saa käyttää sopimuksemme mukaan kyseistä kirjaa, sikäli mikäli sitä omissa opinnoissaan tai työssään tarvitsee...:-)

Nyt kuitenkin kutimiin, ja tadaa, saanko esitellä JYV-lahjalangasta tehdyt hihattimet ja kaulaliinan; Lankana Valley Yarns Berkshire Bulky. Ohje hihattimiin löytyi Garnstudion sivuilta, kaulaliina sovellettu omasta päästä.





1 comment:

Anonymous said...

Onpa kivannäköistä toi lanka neulottuna. Nyt kyllä vähän harmittaa, ettei itselle tullut yhtään kerää ostettua... Hihattimet on hienot, tykkään :)