Tuesday, May 08, 2007

Hermo männöö ihan justiinsa...

En tiedä miten päin olisin, tai mitä tekisin. Kaulimen kanssa kädet puuskassa seisominenkaan kun ei auta. Ei myöskään peräänsoittelut. Hermo nimittäin on kireällä kun en edelleenkään, pitkällisen prosessin ja vääntämisen jälkeen ole saanut Garnstudiolta postia! Täällä blogissa mainitsin asiasta varmaan ensimmäisen kerran puolitoista kuukautta sitten. Alkaa tulla kohta kiirus! No ei auta kuin soitella tänään illalla uudestaan Garnstudion asiakaspalveluun. Eilen aamupäivällä jätin sinne viestin, mutta mitään ei ole kuulunut.


Mutta muihin juttuihin. Tuli sunnuntaina ostettua pojalle uusi ulkoilupuku tosiaan, kuten edellisessä postauksessa vähän jo alustinkin, ja taisi samalla langan värinvalitsemisongelma ratketa. Näyttää vahvasti siltä, että päädyn neulomaan villahaalarin ruskeankirjavasta Nallesta. Sopii parhaiten puvun väreihin. Sen lisäksi etsin paraikaa Novita Valoville -lankaa (jota en oikeastaan voi edes sietää!) ja mm. Novitaklubin ostetaan -palstalla sitä huhuilen. Joten jos sinulla on sitä, niin ei muuta kuin jätä viesti tähän tai klubin sivulle:)


Hihattimetkin alkavat olla puolessavälissä eli yhtä vajaa pari on valmis. Niistä tulee ihan kivat. Yritän tätä nykyä vähän pitää kortilla käsityöaikaani, sillä enemmän huomiota vaativat tällä hetkellä opinnäytetyö ja monenkirjavat rästit, palautukset ja sun muut koulujutut. Mikäli haluan valmistua jouluna ja päästä etsimään töitä kesän jälkeen niin kyllä siinä raporttien kasaanraapiminen menee villasykeröiden edelle. Eikö näin ole?

1 comment:

Anonymous said...

Meillä ainakin Tarjoustalossa on myynnissä Valovilleä ja -annia. On siis jäänyt talvelta ja ihan normaalilla hinnalla näkyy lankahyllyissä olevan, mutta silloin pitää tietenkin ostaase koko kerä tuota lankaa. Toivottavasti saat joltain vain sen mitä tarvitset, sillä on lankana kyllä niin nyppääntyvää...