Tuesday, August 22, 2006

Helpotusta tiedossa...

Sain tänään varattua itselleni hierojan ensi viikoksi, ja se on sentään mainitsemisen arvoinen asia. Niskat ovat olleet jumissa jo reilun vuoden. Kaikkihan alkoi siitä kun viime vuoden keväänä kannoin paljon tuolloin alta vuoden ikäistä poikaamme sylissä kun oli niin kovin kipeä ja sylin perään. Silloin nukutettiin päiväunille tanssien Safri Duon musiikin tahtiin (linkistä vähän näytettä, volat kaakkoon) noin koko kevään ajan...no pysyi mammalla ainakin peruskunto kohdallaan. Käsitöiden teko vielä edesauttaa jumitusta ja päänsärkyä, varsinkin kun työasentoni ei ole ihan kaikista ergonomisin...Tiedättehän te, sohvalla röhnöttäen, vähän toisella kankulla istuen, jalat jotenkin solmussa, hartiat kumarassa, toinen käsivarsi sohvatyynyyn nojaten...Onko kellään muulla fyysisiä oireita liiallisesta käsitöiden teosta?

2 comments:

Anonymous said...

Nonnih tänne näköjään pääsee kommentoimaan ilman membershippiä, kiva!
Joo mulla ainakin on fyysisiä niska yms oireita käsitöidenteosta. Syynä on kyllä nuo nimilaput, joita olen niskavääränä kyhännyt (ompelukonettakin apuna käyttäen) tytsän vaatteisiin päiväkotia varten. Ehkä sekin vaikuttaa kun tuo eräs pieni nimeltä mainitsematon kömpii nykyään lähes joka yö jossakin välissä meidän väliin ja siinä tulee tilanahtautta yms.

MysteryKnitter said...

Vähän sama kuin Marialla...että työasento on mikä on, hartiat korvissa...ja sitten vielä se kun joskus ajaessani pitkiä matkoja jännitän aivan hulluna...sormista menee tunto ja sitä rataa..mutta ei sentään joka päivä tarvitse ajaa...no anyway...joskus pitää vaihtaa neulominen kanavatöihin, niin se auttaa ainakin vähän.