Sunday, August 27, 2006

Sunnuntaita


Taas on eräskin viikonloppu takana. Siirsin heti kaikki hauskat mökkikuvat koneelle ja siinä sivussa muitakin. Näihin muihin lukeutuu myös tämä Hämeenlinnasta Wetterhoffilta perjantaina ostamani "rastalanka". Se sai suuren suosion miesten keskuudessa ja he visioivatkin tästä rastaperuukkia. Ei muuta kuin vyyhti päähän ja se on siinä!

Merkki on saksalainen Zitron ja lanka nimeltään Turmalin. Se on 100% villaa ja soveltuu 10-12 paksuisille puikoille. En raaskinut ostaa kuin yhden 100g rastan kun hintaa sillä oli huimat 14 eskorttia. Toivonkin, että määrä riittää edes yhteen kaulaliinaan.

5 comments:

Anonymous said...

Olisiko sittenkin langan nimi Turmalin :)

Tuo on kyllä ihanaa lankaa ja onneksi riittoisaa, koska kuten sanoit, hinta on kovanpuoleinen.

t. puikkoilija

Anonymous said...

Heh,

mikähän tässä hommassa nyt juimii kun en saa kommenttiakaan näkyviin...tämä nyt kolmas kerta. Kohta ne tietysti rävähtävät kaikki kerralla tuonne luukkuun:-)

Mutta otetaanpa vielä kerran:

että tosiaan väsymystä pukkaa ja tämä postailu ei oikein ota onnistuakseen tänään. Lähinnä tuo aivot-silmät-sormet -linja ei oikein pelaa. Lanka tosiaan on Turmalin ja tekstiinkin jo korjattu:-) Joku saattoikin jo huomata kuinka ehdin julkaista tekstiä ja editoida sitä ja julkaista uudestaan ja taas editoida ja tätä jatkui aika tovin:-))

Tanja herself

Anonymous said...

Mun tekis niin mieli huomenna käymään Wetterillä. Et muista oliko siellä jo turkoosia Mohair Luxia? Tietää vaan rahan menoa...

Laskuri näyttää 111, hauska luku.

Anonymous said...

Seijap, en muista kun en niinkään katsellut mohair-lankoja. Enemmän keskityin villa-silkkisekoitteisiin. Pyörin kuin hyrrä muutenkin siellä:-)

P.S. Se mattolaiturinäyttely on niiiin sykähdyttävä kaikkine ääniefekteineen! Suosittelen sitä kaikille matonpesusta pitäville ja etenkin siitä vieraantuneille (kuten minä, tänä kesänä ei tullut käytyä kertaakaan mattolaiturilla).

Tanja

MysteryKnitter said...

Tyrmäävää lankaa!