Wednesday, October 25, 2006

Kaulahuivijakso

Nyt kun koulustakin on ns. syysloma meneillään ja aivot ovat pari päivää täysin off-tilassa, niin olen näperrellyt kaikenlaista. Tällaisen kaulaliinan tein tänään. On aika soma, vaikka itse sanonkin...Kyseinen tekele on muokattu tästä mallista. Lankana on kaksinkertainen Novita Kid Mohair. Tein eilen toisen samalla ohjeella tehdyn, mutta eri langalla.

Meidän piti juniorin kanssa olla eilinen ja tämä päivä mummolassani Kotkassa haravoimassa, mutta ollaankin kotona kun ollaan kipeitä eikä haluta tartuttaa vanhuksia...vähän harmillista. Huomenna poitsu menee taas tarhaan ja minä hoitelen Hämeenlinnassa kouluhommia pari päivää. Että sellainen loma, varsinainen.

Eilen muuten väkersin, ja opinkin tekemään, salomoninsilmukoita. Suuri kiitos kuuluu Tiitsalle! Purin kuitenkin työn ja tein tämän kuvan kaltaisen huivin. Salomonit eivät mielestäni pääse oikein oikeuksiinsa harmaalla 7 veikalla tehtynä...Tänään taas opettelin aloittamaan villasukan varpaista ja homma lähti luistamaan oikein hyvin. Ohjeen siihen löysin Ullan sivuilta. Suuri kiitos Kristelille!

1 comment:

Anonymous said...

Olet tehnyt ihania huiveja!

Terveisin Kirtsi, kävijä numero 3000 ja aika 27.10.2006 klo 5.25