Friday, October 20, 2006

Welcome to Lahti - the maailman napa

...........Euroopan napa...........Suomen napa...........oma napa..........!!!


Kyllä sitä nyt ollaan oikein tosissaan hienoja! Poliiseja satamäärin joka kadunkulmassa, liikenne blokattu ja satama sulki...Että nyt kelpaa pitää EU-kokousta kyllä yllä. Helikoptereita ilmassa ja järvellä vesijärvipoliisiveneitä. Ai että!

Tänään olin minäkin yksi niistä kiinnostuneista happening scene investigatoreista, jotka kuikkivat Sibeliustalon kulmilla ja testaili kuinka lähelle pääsisi. Näköetäisyydelle sentään, mutta ilman kulkulupia ei kuitenkaan ihan kosketusetäisyydelle. Huomenna paikallislehdessä varmaan raportoidaan, kuinka "tämä päivä muistetaan pitkään", "Lahti näytti parhaat puolensa", "Sibeliustalo niitti mainetta", "Ruoka maistui myös ranskalaisille ja italialaisille" jne...

Melkein alan ihmisenä (en ole poliisi, miliisi, poliitikko taikka edes virkamies) täytyy myöntää, että olisihan se kiva ollut olla mukana vaikka vain kärpäsenä katossa seuraamassa kuinka tällainen suuri tapahtuma järjestetään ja toteutetaan.

Ai niin, näinhän sentään yhden mielenosoittajan ja myöhemmin ihan kokonaisen ryhmän sellaisia, ja kuulin heidän huutavan "Karjala takas, Karjala takas"...vaan sitten lähdinkin jo pois. Työt ja koulu kutsuivat!

Mitä neulomiseen tulee, niin malli 33 uusimmasta Novitasta on lähtenyt hyvin käyntiin (muiden tekeleiden ohessa).

No comments: