Monday, November 13, 2006

Tonttuilua

Tonttuilin tänään ja ostin muutaman kerän Novitan Huopasta...Alustavana suunnitelmana on tehdä kahdet mustat tumput ja yksi liskohattu Novitan talvi 2006 -mallin mukaan.


Sitten pitsiliinoihin. Sain kaksi liinaa aikaiseksi viikonlopun aikana ja tyydytin sillä taas vähäksi aikaa pikkunypertämisen tarpeeni. Taitavat jossain määrin päätyä molemmat tekeleet pukinkonttiin.

Olimme sekä lauantaina että sunnuntaina anoppilassa ja lauantaina tohdin jättää koukun sekä langan kotiin, mutta sunnuntaina ne tarttuivat matkaan. Appi siinä kysymään, että "mitäs lappusia sä nyt teet?"...:-)


7 comments:

Anonymous said...

Wau! Vetää ihan sanattomaksi...ei kyllä onnistuis meikäläiseltä tommoset pitsiliinat :)

Anonymous said...

Kyllä on hienoja liinoja. En vain osais itse tehdä. Aika tarkkaa hommaa lienee.

Anonymous said...

Tulin uudelleen katsomaan joko on 4000 kävijää lähellä.
No, just räppäs 4001 klo 16.40, että onnea vaan!

Anonymous said...

Onnea nelitonniselle, kuka hän lienee ollutkaan!

Viisitonniselle voisin jo jotain kivaa kekkasta...sitten lähempänä ajankohtaa asiasta lisää...

Helks said...

Kaikenlaista sa siella naperrat, aika jannaa! Meidan Luke kuumeisena etsii hanskoja ja villasukkia Suomen matkaa varten, olen vahan yrittanut vihjata ettaei tartte (aiti on ostanut jo vaikka mita villavaatetta). Mutta meinasi etta villasukkia ei varmaan jouluksi kerkea tekemaan (aiti siis). Ja sa vaan suihkit menemaan vaatteen jos toisenkin parissa hetkessa! Ja noi pitsiliinat yhdessa viikonlopussa! Crikey! Well done mate!

Anonymous said...

Juu näyttää sinulta luonnistuvan niin sukat sun muut kuin myös pitsiliinat :) Ei voi muuta kuin kadehtia noita kädentaitoja. Itselläni kun tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi vaikka aikaa olisikin.

Anonymous said...

Aivan ihanat nuo liinat!!!