Thursday, February 22, 2007

Löydetty tanssikengät

Toissapäivänä löysin tanssikengät. Nyt puuttuu enää vaatteet! Parina päivänä olen istunut kangaskaupan kaavakirjojen parissa ja kiertänyt ruskeita ja sinisiä kangaspöytiä kuin kissa kuumaa puuroa...Olen aika vahvasti sitä mieltä, että teen itselleni pussihameen!! Tai sitten kellohameen, jossa on tylli alla...tai sitten ei ole tylliä alla...Yläosa voisi olla vaikka tällainen toppi Garnstudion Silke Alpacasta väriä 6305 tai 0408...Kyseistä lankaa vaan ei taida saada meidän kylältä, joten joutunen lähteä Helsinkiin hiplaamaan sitä.

Kuvassa muuten on keskeneräinen Rosee-huivi, joka istuu hyvin kenkien kanssa, vaikka sitten kun polttaa kesäkatu kuuma...Korvakorutkin löytyy samaa sävyä ja ne varmaan tulevat käyttöön Kööpenhaminassa. Samaa sarjaa voisi täydentää
tällaisella kaulakorulla, mikäli puvun yläosa on ruskea.

Tuosta Silke Alpacasta vaan vielä sen verran, että
suomenkielisillä sivuilla mainitaan jotakin langan ilmestymisestä elokuussa! Tietääkö joku onko kyseessä tosiaan tämän vuoden elokuu?! Joudunko lähteä Ruotsiin ostamaan lankaa?...

2 comments:

Anonymous said...

Ihanat kengät. Tuo on aivan ihanan näköinen (lue värinen) tuo rosee huivin alku. Kysy siitä langasta sähköpostilla suomikissanhäntägarnstudiopistecom, saat varmaan pian vastauksen.

Anonymous said...

Kiitti Seija meilivinkistä! Laitoin Garnstudiolle äsken menemään kyselyä. Googletettuani aikani Silke Alpacaa, löysin erään suomalaisen blogin, jossa bloggailija oli ostanut jostain kaupasta tätä iki-ihanaa lankaa:-) Eli kyllä sitä jossain ainakin on....Metsästys jatkukoon:)