Sunday, February 18, 2007

Pistettä iin päälle...

Sain villatakin valmiiksi juuri parahiksi perjantaiaamuna ennen mummolaan lähtöä. Langanpätkät odottivat nätisti eilen olohuoneen pöydällä kun tulimme takaisin kotiin.

Eilinen oli taas yksi niistä koettelemuksista elämässä, joita ei toivo usein kohtaavansa, mutta jotka kuitenkin kuuluvat elämään...Oli siis isoisän siunaus. Kaikki meni ihan hyvin. Sain lukea veljeni kanssa adressit, näin muutamia kaukaisempia sukulaisiani, meidän juniori 2v 8kk pärjäsi hyvin niin kappelissa kuin muistotilaisuudessa ja kaiken kaikkiaan jäi hyvä muisto koko päivästä.

Perjantai-ilta mummolassa oli leppoisa, vaikka tuleva päivä painoikin mieltä. Lueskelin Idolsia katsoessamme mummon muutamaa vanhaa käsityökirjaa, joista yksi on tämä Eeva Haaviston kirja Sata kansanomaista kuviokudinmallia. Muistan piirtäneeni kirjasta muutamia vuosia sitten ruutupaperille kopioita, ja nyt modernimmin otin digikuvia parista miellyttävästä mallista. En raaskinut pyytää kirjoja lainaan, kerkiäähän sitä sitten myöhemminkin. On näitä hommia tässä muitakin...kuten kouluHOMMIA!

3 comments:

Anonymous said...

Tuo on ihana tuo Haaviston kirja. Minä menen tänään palauttamaan lainassa olevan kirjastoon. On ollut jo aika kauan minulle.
Villatakki on kaunis.

Anonymous said...

Hieno villatakki!
Mulla on sama puikoilla ruskeasta nallesta...:)

Anonymous said...

Hieno on villatakki! Pitää katsoa ohjetta uudella "silmällä"!