Thursday, April 05, 2007

Kouluvuosi pulkassa

No niin, kuten joku tarkkasilmäinen on saattanut huomatakin, on minulla tänään



PÄIVIÄ NOLLA


(sen kunniaksi vaihdoin jo tickerinkin yläreunaan)



Ja se tarkoittaa sitä, että nyt alkaa noin puolen vuoden aherrus ja pakerrus. Eilen ilmoittauduin jo neljään uusintatenttiin, olen sopinut pari henk.koht. tehtävänpalautuspäivää jne...Jos juhannukseen mennessä saisi pahimmat pois alta niin sitten voisi hetkeksi huokaista.


Niskani on pari päivää taas jumittanut ja sen johdosta olen eilisestä saakka kärsinyt päänsärystä. Sen lisäksi sain taas parin viikon terveen kauden jälkeen flunssan, että kyllähän tässä jo pareekin kipeäksi tulla kun pari viikkoa sentään saattoi hengittää nenän kautta ja olla kuin ei oliskaan...

Tässä muuten kuva lahjasta, joka lähti luvun 10 000 napanneelle Annettelle Berliiniin. Tosiasiassahan hän nappasi kaikista vastaajista lähimmän luvun 9999 eikä täysosumaa tullut tällä kierroksella kellekään.

On muuten tuo laskuri ihan sekasin. Se oli pari päivää tiltissä ja nyt se näyttää liian vähän...Monen muunkin blogissa on huomattu laskurin kanssa onkelmia.

2 comments:

Annette Showell-Moosbrugger said...

I got it, I got it!
It's as nice as the picture shows, and most probably the text says. And your remembered my love for moomins. Sooooooooooo nice! Thank you! :)

Anonymous said...

Miten minä nyt vasta löysin blogisi..
Kiva on vierailla täällä!