Monday, September 11, 2006

Hedelmällinen viikonloppu

Meillä koko perhe harjoitti viikonloppuna kädentaitoja. Ennen kaikkea isä ja poika innostuivat muovailemaan. Yllä kuva työntouhusta.

Tässä yllä näemme valmiin Keijon ja alapuolella Keijon mummon....


Itse sain kuin sainkin valmiiksi keittiön verhon, jota aloittelin jo heinäkuussa. Piti silloin suhaista valmiiksikin, mutta jäi sitten seisomaan kun alkoi muut hommat polttelemaan siinä määrin, että pakko oli aloittaa sitä Senja-paitaa. Allapuolella kuvia verhosta melkein valmiina ja valmiina. Alimmassa kuvassa näkyy verho paikoilleen ripustettuna ja harmillisesti se näyttää ainakin omaan silmään olevan himpun verran liian matala, ja valkoista taustaa vasten se ei oikein pääse oikeuksiinsa. Nappasin ohjeen, mistäpä muustakaan kuin ET-lehdestä;-) Selailin kyseistä käsityölehdykkää kerran ystäväni vanhemmilla ja sain sen omaksi. Tästä on jo aikaa ainakin kaksi vuotta, mutta silmään pisti jo tuolloin tämä pitsikuvio.





4 comments:

Anonymous said...

Kaunis verho. Miten jaksavat jumitukset?

Anonymous said...

Kiitos kiitos.

Ei jumita pahasti, olin taas hierojalla tänään ja seuraavan kerran torstaina.

carolyne said...

Hello Tanja
Thanks for stopping by my blog :)
I can't find an online Finnish > English translator so I can only look at your pictures, but your knitting and crochet are amazing! I've just learnt to crochet (a week or so ago), and quite enjoy it. I don't really know what I'm doing though... I make up what I can't understand ^o^

MysteryKnitter said...

How pretty work!