Sunday, September 10, 2006

Rule Breaker

Niin, että oli taas mukava päänsärky aamulla kun heräsin, tämän flunssan lisäksi. Taisin kuumeillakin kun oli täkki ihan märkänä jossain vaiheessa yötä. Pari päivää sitten oli kurkku niin kipeä ettei meinannut pihaustakaan kuulua, mutta nyt se jo onneksi helpottaa. Nenä vaan on nyt niin tukossa ja kun suun kautta hengittäminen ei kuulu mielipuuhiini. On todella raivostuttavaa herätä kieli kitalakeen kiinnijämähtäneenä ja kuivuneena. Mutta eiköhän tämä tästä...

Sain kuin sainkin Mozart-huivin ja myssyn valmiiksi. Ja nyt saavummekin tekstin MUTKU -osioon; mutku mä aattelin, että kun se on paksua lankaa ja tulee nopeasti valmiiksi niin ei se voi kovin paljon ruveta oireilemaan hartioissa!

Niin, eipä juu. Ja lisäksi kun uhallaankin virkkaa keittiön verhoa niin eihän se mitään ole. Sehän on virkkaamista! Ei sitä lasketa.

3 comments:

Anonymous said...

Muista jumpata hartioita ja selkää ja venytellä kanssa. Muuten tulee entistä kurjempi olo.

MysteryKnitter said...

Oivoivoi! Ikävä kulla sairaudesta. Mutta rauhallisesti sen koukunkin kanssa, please...

Olivia said...

Olit blogiini laittanut kommenttia liittyen näihin lasten mielenkiintosiin havaintoihin ihmisvartalosta. Hymyilytti kyllä sunkin tarinas teidän pojasta. On ne ipanat kyllä huvittavia :P

Silmään pisti teidän hienot muovailuvahateokset. Meillä tehdään vaan palloja (siis anteeksi, lumipalloja) eikä päästä vielä lähellekään tällaisia. Mutta sitä odotellessa, onhan ne pallotkin aika jänniä..