Monday, December 11, 2006

Liian monta rautaa tulessa!

Tänään havahduin siihen, että haluaisinkin tehdä kummipojalle jouluksi pääkallolapaset, mutta ei taida enää aika riittää. Niskakin rupeaa tuon sorttisista töistä reistaamaan, niin taidanpa jättää suosiolla ensi vuoden puolelle! Tosin minut viikonloppuna luvattiin pipoa vastaan järjestää kiropraktikolle, eli ei muuta kuin pipoa väsäämään. Sitten taas hommat sujuu.

Haluaisin muuten tämän topin. Laitan siitä ihan tänne blogiin merkinnän kun muuten unohdan. Toppi on tehty Sandnes Garnin Mandarin Petit -langasta ja ohje löytyy Mandarin Petit 0604:n ohjeista. Katson sitten täältä blogista jos joskus päädyn työtä tekemään. Törmäsin toppiin ensimmäisen kerran Ainan blogissa ja ihastuin siihen saman tien.

Nyt pitäisi lähteä ostamaan 2,5 paksuista virkkuukoukkua ja sen jälkeen kiiruhtaa tänään alkavalle saksan Auf der Messe -kurssille. Kyseessä ei kuitenkaan ole saksankielinen messu vaan buhdasta bisnestä liiketalouden laitoksella.

Tschüss! Luego! Bye bye! Moi! Hej då!

2 comments:

Anonymous said...

Mun äitini virkkasi viime kesänä tuon topin, turkoosista langasta. Mihinhän on sen laittanut? Ei nimittäin sovi hänelle itselleen, minä sen kuvittelin saavani. En olisi muistanut lman tätä päivitystäsi. Minustakin se on kaunis

Annette Showell-Moosbrugger said...

Huhu, Tanja!
Danke schön für deine guten Wünsche in meinem Blog!
Ich kucke fast jeden Tag hier rein, obowhl ich nicht viel verstehe.
Deine Stricksachen und Handarbeiten kann ich aber trotzdem bewundern!
Liebe Grüße, auch an deine beiden Männer,
Annette